Steun mij


Waarom een achterban? Ik werk op basis van giften, net als mijn collega’s bij stichting Gave. Door uw gift creëert u tijd om dit werk te kunnen doen!

Op dit moment kan ik de giften omzetten in 24 uur per week.

Wilt u nadenken over een maandelijkse gift? Dat zorgt voor stabiele maandelijkse inkomsten, zeker nu we in een tijd leven dat acties moeilijk zijn om te uit te voeren. Ik ga graag door met het werk!

Via Stichting Gave heb ik een rekening gekregen met ANBI-keurmerk. Hierdoor is uw gift aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

U kunt uw gift ook overmaken naar IBAN NL54 INGB 0006 4722 46 t.n.v. ‘Stg Gave tbv Jaap vd Kamp’. Of geef een machtiging af via bovenstaande doneerknop.

Goed om te weten: ik zie niet wie mij steunt, mijn penningmeester houdt dit bij.

Wat is nodig?

Het is bijzonder dat zoveel mensen mij maandelijks steunen om 24 uur per week betaald te kunnen werken met en voor vluchtelingjongeren.

Op dit moment zijn we op zoek naar maandelijkse donateurs om de achterban te stabiliseren. Eenmalige giften zijn fijn, maar de volgende maand is hetzelfde bedrag weer nodig. Structurele giften creëren meer tijd voor het werk, Jaap hoeft zo minder tijd te investeren in acties organiseren.

Stichting Gave betaalt een groot gedeelte van de loonbelasting, er zijn verder weinig onkosten. Elke gift maakt dit werk dus direct mogelijk!

Geef uit geloof

De Bijbel spreekt niet direct over een achterban, maar wel over financiën. We zijn samen één lichaam. Zo ziet ik ook zijn werk. Iedereen heeft zijn eigen functie en doel. De ene geeft geld, de ander zijn tijd. Met elkaar bereiken we, wat we alleen niet kunnen.

Als je geeft, ontvang je ook. Je deelt in dit werk, bent er echt onderdeel van. Zo investeer je in iets wat God belangrijk vindt. Jezus is het voorbeeld, hij had oog voor de verdrukte, de belaste medemens. Juist dan is zijn ontferming groot.

Ik deel het evangelie, met christenen uit diverse stromingen en met moslims of andersgelovigen. Ik deel het. Soms ook met woorden. Soms juist met woorden.

Een arbeider is zijn loon waard, tegelijk hoef ik me geen zorgen te maken over wat ik eten of drinken zal. In al die jaren heb ik echt ervaren, God voorziet!

Achterbancommissie (ABC)

Ik word gesteund door een achterbancommissie, kortweg ABC. Veel mensen kennen dit principe beter als een thuisfrontcommissie. Mijn ABC helpt mij met praktische dingen. Denk hierbij aan het bijhouden van financiën, website of het organiseren van een actie.

De ABC bestaat nu uit 3 personen:

  • Marianne Lamper, voorzitter
  • Kees Steenbeek, penningmeester
  • Ben Bemelmans, communicatie

Wil je meehelpen om dit werk mogelijk te maken? Dat kan! Er is nog plek voor een algemeen lid in mijn ABC, iemand die meedenkt met acties of bijv. iemand die ambassadeur wil zijn en connecties legt in eigen (zakelijk) netwerk.

Heb je een idee voor een eenmalige actie? Wil je sponsoren als bedrijf? Neem gerust contact met mij op!

Meld u aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van mijn werk!