Wat doe ik?

jongeren

Hoe ziet een dag voor jou eruit? Die vraag krijg ik regelmatig, maar toch is het elke week weer anders bij mij.

Ik werk 3,5 dag per week voor stichting Gave, waarbij ik vooral bezig ben met jongerenwerk.

Ook tijdens corona blijft de missie belangrijk. Ik wil graag vluchtelingjongeren bereiken en Nederlanders helpen dit ook te doen. In deze periode doen we dit op verschillende manieren, voornamelijk digitaal. Het werk blijft, al is het opeens digitaal. Ik heb nogsteeds veel contact met jongeren!

Uw steun is hard nodig!

Jongerenwerk

Op dit moment ben ik teamcoƶrdinator van het Team Jongerenwerk. Mijn ervaring bij o.a. de jongensclub rondom azc Leersum helpt hierbij.

Samen met andere jongerenwerkers begeleid ik bestaande clubs, zetten we activiteiten op en geven daarmee een impuls aan jongerenwerk met vluchtelingjongeren.

Soms heel praktisch en gericht op het creƫren van vriendschappen met Nederlandse leeftijdsgenoten, maar ook activiteiten waarbij de bijbel open gaat. Ook trainen of ondersteunen we andere jongerenwerkers/vrijwilligers in hun contacten met deze jongeren.

Groepsfoto van een jongerenkamp van Gave

Jongerenkampen

Ik ga al enkele jaren mee met jongerenkamp van Gave. Een week lang leuke dingen doen, zoals zeskamp en de bonte avond. Maar ook bijbelstudie met allerlei soorten mensen; moslim, orthodox, evangelisch, refo. Bijzonder om te mogen doen!

Nu is de kampweek alleen in de zomer, maar door het jaar heen ben ik actief voor Connect Us. Een initiatief wat Nederlandse jongeren en vluchtelingjongeren bij elkaar brengt, zodat vriendschap ontstaat. Ik geniet!

Presentaties

Ik geef graag trainingen en voorlichting. Bijvoorbeeld op scholen, bij een groep vrijwilligers of tijdens een gemeenteavond. Mijn onderwijservaring komt hierbij goed van pas.

Ik denk graag mee wat de groep kan doen voor vluchtelingen. Of het nu gaat om actie voeren, of een activiteit. Om jongeren of kerkenraden. Het is belangrijk om bewust te worden van de Bijbelse opdracht, om te zorgen voor de vreemdeling!

Ook ben ik regelmatig betrokken bij trainingen en cursussen vanuit Gave, bijvoorbeeld over interculturele communicatie. Neem gerust contact met mij op, ik kom graag langs.