Actuele activiteiten

Hieronder staan alle geplande activiteiten die ik samen met mijn achterbancommissie, vrienden en vrijwilligers organiseer. Ik zie je graag tijdens een van deze activiteiten! Zelf een goed idee? Laat het me maar weten!


21 februari 2019: Achterbanavond

Meer weten over mijn werk? Of eindelijk die ene vraag kunnen stellen? Welkom op mijn achterbanavond in Veenendaal! Ik zal verschillende dingen uitleggen over het jongerenwerk wat ik doe bij Gave. Over geheime gelovigen, het vluchten naar Nederland maar ook het leven van giften. Meer informatie volgt via mijn nieuwsbrief, social media of deze site. Maar zet dit gerust al in jullie agenda’s en vraag iemand mee!

 17 november 2018: Volleybaltoernooi

Op zaterdagavond 17 november was er weer een volleybaltoernooi! Net als de eerdere toernooien was dit in het Ichthus College in Veenendaal. In 2019 hopen we weer een najaarstoernooi te organiseren. Het heeft €535 euro opgebracht!


8 maart 2018: Achterbanavond

Op donderdagavond 8 maart was er een achterbanavond. Daar vertelde ik over mijn werk, waar ik mee bezig bent. Zo komen jullie er natuurlijk achter wat er mogelijk gemaakt wordt. Ook deelde mijn Afghaanse broer Sepehr zijn verhaal. 

 

Zonder datum: Sponsordiner

Zin in een restaurantwaardige maaltijd? Met een aantal anderen krijgt u een volledig driegangendiner voorgeschoteld, bereid door kok die dit speciaal voor jullie doet. Na afloop bepalen we wat het waard is, en de winst gebruiken we voor dit werk. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus neem gerust contact op!

Meer info & aanmelden


20 mei 2017: Benefietconcert

Bekijk de foto’s